Mind Chaos

petak, 04.12.2009.

Bad Luck...

Kako to obično ide, kad se nečemu jako veseliš i čini se da sve ide po planu, neki kufer se mora desit i sve pokvarit... Tako nekako je bilo i prošli tjedan. Još u srijedu sve super, u četvrtak koncert, Mando Diao u Boogaloou... Četvrtak ujutro pjevušim ja i sve 5 kad odjednom zvoni telefon: "koncert je otkazan!". Malo je falilo da mobitel onako filmski slow motion ispadne iz ruke i raspadne se na tisuću komadića... Molim?! Što? ne. nije moguće. nemoj se šalit s takvim stvarima!
Pali tv - još ništa.
Zovi Boogaloo - da, otkazan je, službeno je. Al čuvaj kartu, vrijedit će za novi datum...
Radio - koncert otkazan
tv - koncert otkazan
cry

A zašto? Mislim da dosada već svi znaju (malo kasnim s postom), ali evo ipak note sa službene stranice:

Unfortunately Mando Diao is forced to cancel the remaining dates of the European tour this winter. This is due to that Gustaf Norén has fallen ill and he is unable to continue on with the tour.

The band is deeply sorry for this and apologizes for any inconvenience this causes their fans. Possibilities to reschedule the dates are being looked at but fans are advised to contact their local ticketing outlet for further information.


Inače, ovo im je trebao biti prvi koncert u Hrvatskoj i bio je rasprodan. Napokon su ih ljudi otkrili, a jednostavno niste mogli fulati Dance With Somebody koja se stalno vrti...


A ne smijemo zaboraviti ni Gloria-u...


I tako... možemo samo zaželjeti Gustafu brz oporavak i nadati se da će ovi zgodni Šveđani brzo doći u Lijepu Našu! wink

- 23:22 - Komentari (12) - Isprintaj - #